Únete a amigos
Olvidé mi contraseña

07-2012

Europe Class - World Championship L'Escala 2012


2012, un any clau pel Club Nàutic l’Escala. Mirant al futur, treballant per a tots

El Club Nàutic l’Escala afronta el 2012 amb una important ampliació de l’oferta de serveis, instal·lacions renovades i a ple rendiment, i el repte d’acollir dos importants esdeveniments esportius

Instal·lacions renovades

D’una banda, i amb el trasllat definitiu de les seves oficines centrals a la nova Seu Administrativa, l’associació esportiva culmina les obres de renovació de les seves instal·lacions, un procés en el que s’ha tingut molt en compte l’adaptació de tots els seus espais per fer-los accessibles a les persones en situació de discapacitat. D’aquesta manera, el Club disposa de tres infraestructures principals a més dels pantalans i les instal·lacions pròpies d’un port esportiu, orientades a oferir el millor servei al seu públic. Una és la Seu Administrativa, que a més de les oficines d’atenció al públic, integra la Sala de Juntes, que adopta també funcions de sala de lectures, les dependències de Marineria i una bugaderia. L’altre, inaugurada el 2010, és la Seu Social, on s’hi han localitzat el servei de bar i restauració de l’entitat, una sala polivalent, sanitaris i locals comercials destinats a serveis i on properament obriran les seves portes una botiga d’articles nàutics i un petit supermercat. La tercera és l’Escola de Vela, un centre des d’on el Club articula la seva oferta esportiva i la difusió de la pràctica de la vela en el marc de la seva raó de ser com a entitat esportiva.

Oferta ampliada

Tot plegat, perseguint l’excel·lència en la qualitat del seu serveis, anava acompanyat de l’estrena de la seva nova pàgina web, un espai virtual que a més de presentar un disseny actualitzat i més atractiu, perment donar resposta de forma molt més àgil a la demanda de serveis; i amb l’ampliació de l’horari d’obertura de les oficines, tant les centrals com les de l’Àrea Esportiva, ubicades a l’Escola de Vela, que serà a diari des de les 9 del matí fins les 8 del vespre, durant els mesos de juliol i agost. També s’ha ampliat l’oferta d’activitats disponible amb la incorporació de varis caiacs que es poden llogar des de l’Escola de Vela. Aquesta es suma a un dels principals eixos de l’activitat al Club, la vela, oberta a tothom, amb independència de la seva condició física o social, a través d’un ampli i variat ventall de propostes que abarquen des de lloguer d’embarcacions fins a cursos d’iniciació i perfeccionament.

Nous reptes

La vela és, enguany, l’eix principal de la projecció del Club i de l’Escala a l’exterior amb l’acollida de dos importants esdeveniments de caire internacional. La primera cita va tenir lloc entre els dies 6 i 7 de juliol, amb l’arribada de la Ruta de la Tramuntana, una de les competicions de creuer més importants i reconegudes nacionalment, puntuada pel Campionat de Catalunya i pel Circuit ANAM de regates 2012, que va acollir més de 150 persones. El següent esdeveniment és l’Europe Classe World Championship, entre el 12 i el 24 de juliol, amb més de 130 regatistes participants, procedents de Catalunya, Espanya, Suècia Noruega, Itàlia, Alemanya, França, Finlàndia, Dinamarca, Bèlgica, Portugal, Polònia, República Txeca i Argentina. Aquest campionat consta de dues parts: l’Open Week, de participació oberta, entre el 12 i el 16 de juliol, i el Mundial, que es disputarà entre el 17 i el 24. Serà el primer esdeveniment d’aquesta envergadura que tindrà lloc a l’Escala, que ja va tenir experiència amb l’organització dels campionats de la classe Star i Europa, el 2004 i 2007, respectivament.


copyright 2010 - amigos | Notas Legales